martes, 27 de mayo de 2008

LA MARXA PEL DECREIXEMENT ARRIBA A GAVÀ

GAVÀ, 30 I 31 DE MAIG

LA MARXA PEL DECREIXEMENT ARRIBA A GAVÀ

Esteu convidats als actes que hem preparat:

DIA 30
- 18'30: Arribada i Benvinguda de la Marxa a la PLAÇA SETGE DELS MARTIRS DEL 1714
- 19'30: Xerrada/Taller: "Què és i com es practica a ni8vell local el Decreixement? al CASAL SANT JORDI
- Nit: "Petita gran trobada de Rodamons", al BAR RODAMON


DIA 31
-10'30h (Sortida Nova Piscina Municipal): "La volta al bosc en 80 impactes". Visita guiada pel Grup Ecologista Les Agulles a les àrees més afectades pel controvertit "Pla de Ponent"
- 16'00h (Sortida CEIP Marcel.lí Moragas): "Masovers i masoveres del segle 21". Presentació del projecte de decreixement i permacultura de Ca N'Amat.

Aquesta és una proposta d’acció conjunta als diferents col•lectius i individuals de Barcelona per realitzar una marxa pel decreixement per tota la ciutat des del 27 d’abril fins al 3 de juliol, en el marc de la Marxa Temps de Re-voltes que en aquests moments està recorrent les comarques catalanes.

El passat 10 de febrer va començar la Marxa Temps de Re-voltes, que durant dos mesos i mig recorre una trentena de comarques catalanes en bicicleta per reflexionar, intercanviar i crear alternatives al model de vida actual entre les organitzacions i persones de cada territori que volem posar en marxa el decreixement. Amb aquests objectius, a les diferents localitats es proposen activitats (xerrades, tallers, ...) per presentar les propostes del decreixement, aportar reflexions entorn del context actual de crisi energètica i profunditzar en els mecanismes financers que condicionen la nostra manera de viure.

Podeu consultar més sobre Decreixement a http://www.decreixement.net/

No hay comentarios: